Grupper

Grupper


Ibland har vi grupper till salu med djur som vi sett ut, individer som fungerar bra tillsammans. Det är ju perfekt om man inte har alpackor sedan tidigare eftersom man inte ska ha färre än tre av samma kön. Hingstar och ston får inte heller gå tillsammans så ska du starta med avel så måste du ha tre ston för sig och tre pojkar för sig med varsin hage och varsitt stall.
Tre pojkar med avelsinriktning


Tre helvita pojkar med väldigt bra fiber och bra stamtavla säljes som grupp. De är samspelta och fungerar bra tillsammans. Alla är grimtränade och vana att åka transport. 


HA Oden. Far: Majbacka Pinocchio, Mor: HA Electra
HA Frej: Far: AlpacaStud Gauthier, Mor: Langstorps Daphne

Majbacka Pigall: Far: Ambersun Evolution, Mor: Ambersun Pasadena


Oden och Frej har betäckt i år och väntar sina första avkommor 2021.

Pigall har inte fått några avkommor.

Pigall är helbror med Majbacka Pinocchio som har fått flertalet väldigt trevliga avkommor. 


För bilder och mer information - hör av er till oss på info@hogalund.se eller ring 0723079170

Tre tjejer för avel och sällskap


Tre helvita tjejer säljes tillsammans som grupp.

HA Amazon. Far: HA Don Diego, Mor: HA Amorina.

HA Elsa: Far: Majbacka Pinocchio, Mor: Nybo Evita

HA Electra: Far: Langstorps Eros, Mor: Nybo Evita


Tre väldigt speciella damer som blir en trevlig trio. Amazon är BEW vilket innebär att hon är döv, och har blå ögon. Men, vet du inte om att hon är döv så märker du det inte på henne för hon fungerar bra i flocken. Amazon är mycket coolare än de andra och sprider lugn till övriga. Amazon har inte fått föl men vi tror att det skulle gå bra om man vill betäcka henne.

Elsa har ett brunt och ett blått öga, hon är den som springer fram först till samtliga som hälsar på i hagen. Elsa kan man klappa och röra vilket brukar vara populärt hos besökare. Kanske nyper hon i din dragkedja eller luktar på dina öronhängen. Elsa är dräktig med HA Thor, vår finaste hingst. 

Electra är en stor madam, hon är matglad och vaktar sin plats vid höet noga. Men hon har stor respekt för människan så hon flyttar sig direkt man ber henne. Electra är även hon dräktig med Thor. 

Ring oss nu för att boka

+46723 0791 70

Follow Us

© All Rights Reserved