Avelshingstar

AVELSHINGSTAR TILL SALU

 

En hingst av kvalitet är avgörande för en bra och lyckosam avel. Det första du ska tänka igenom är vad du önskar få för avkommor i din alpackaflock. Vad har du för ston och vilken hingst ska du välja för att komma mot dina mål med avkommorna.

 

När Du bestämt dig så kontaktar du oss.  Nedan ser du utvalda alpackor som är till salu och du kan läsa om deras personligheter. Behöver du mer info såsom ullresultat med mera så ber vi dig kontakta oss

 

PS:  Du vet väl om att vi har två helaustraliska hingstar till salu här hos oss från  vår samarbetspartner Majbacka Alpacka?  Läs  mer om dem på deras hemsida Majbacka.com

HA Samson


Född: 2012

Färg: Fawn

Far: Ambersun Centaurus

Mor: Nybo Evita


2013 Svenska Alpackaföreningens alpackautställning Mjölby.

2:a pris, flerfärgad alla åldrar hingstSamson är killen som syns och märks, han är väldigt kontaktsökande och tycker väldigt mycket om att pussa människor i ansiktet. Detta är en trevlig alpacka, en lugn och trygg kille. Samson lämnar ingen oberörd.

Samson ger gigantiska mängder med ull som är väldigt jämn i färgen och som är väldigt jämn i kvalitet. Samsons farfar är legenden Jolimont Warrior, en australisk hingst som gett mängder med prisbelönta avkommor.

Alla Samsons avkommor har blivit väldigt kontaktsökande, de kommer direkt upp och hälsar på alla besökare vilket brukar vara väldigt populärt. Det är inte vanligt att man kan klappa och kela med en alpacka men det har man kunnat med alla Samsons barn.

Samson är även tillgänglig för mobil betäckning på friska ston, kontakta oss för mer information.


HA Oden


Född: 2017

Färg: Vit

Far: Majbacka Pinocchio

Mor: HA Electra


Oden, en hingst med attityd och fantastisk fiber.

Fibern är tät, jämn och lång, den håller kvalitet. Hans far är helaustralier men född i Sverige och finns även han att se på vår gård. Odens fäll är utställd med bra poäng. Detta är en gosse vi tror kommer ge väldigt bra avkommor. HA Frej


Född: 2017

Färg: Vit

Far: Alpaca Stud Gauthier

Mor: Langstorps Daphne


Frej är en mild och försiktig kille med de allra vackraste ögonen. Han är lik sin mamma Daphne, och Daphne är den alpacka som ligger oss allra varmast i hjärtat.  Frejs pappa är multiprisvinnaren Gauthier, som är importerad från England och står i Falkenberg hos Royal Alpacas. Gauthier är en hingst som håller en otroligt bra ullkvalitet upp i åldern, och det är precis vad även Daphne har. Så, vi räknar med att Frej kommer ha lika bra ull även upp i åren och att han för detta vidare till sina avkommor.


Ring oss nu för att boka

+46723 0791 70

Follow Us

© All Rights Reserved