Till Salu

ALPACKOR TILL SALU - Köpguide


Den första, och viktigaste, frågan du ska ställa dig inför Ditt alpackaköp är "vad vill jag göra med mina alpackor". Är du intresserad av avel, kanske vill njuta av små söta alpackaföl i Din hage? Vill du ha alpackor som ger dig den bästa ullen så du kan skapa egna fiberprodukter att antingen sälja eller behålla själv? Eller vill du bara ha promenadkompisar? Kanske räcker det med alpackor som betesdjur, som ett roligt inslag i dina hagar? Eller så vill du kanske starta ett café och ha alpackorna som ett besöksmål?

När Du bestämt dig så kontaktar du oss.  Nedan ser du utvalda alpackor som är till salu och du kan läsa om deras personligheter.

Avelshingstar


En hingst ska utstråla Styrka och vara korrekt ur alla synvinklar. Han ska synas i mängden och bära en fantastisk fiber. Han ska ha ett korrekt bett, raka och fina klor och röra sig utan minsta hinder. En hingst ska föra din alpackaavel framåt. Hos oss finns det flera avelshingstar att välja på, både erfarna och de som ännu inte blivit könsmogna.Från

25000

SEK

Avelsston


Ett avelssto ska vara väl lämpat att föra sina gener vidare. Hon ska vara en duktig mamma och klara fölningar utan ingripande från husse/matte, dessutom ska hon ha gott om mat till sitt föl. Hos oss finns flera avelsston att välja på , både erfarna och de som ännu inte är redo att betäckas.Från

25000

SEK

Sällskapsdjur


Det är ju inte alla alpackor som man bör avla på, som kastreras eller helt enkelt inte används inom aveln. Det kan bero på dess ullkvalitet eller att den inte har de önskvärda vinklar man vill ha hos ett avelsdjur. Dessa djur är fortfarande fantastiska betesdjur och kan bli fina sällskapsdjur som gärna följer med på promenad.

 

Från

10000

SEK

Ring oss nu för att boka

+46723 0791 70

Follow Us

© All Rights Reserved